top of page
Online begeleiding Voeding in de 4 dimensies

 

Voel je je iedere dag energiek en blij? Heb je voldoende fut om dromen waar te maken, je plannen uit te voeren? Vind je het gemakkelijk om meermaals per dag een gezonde, gebalanceerde maaltijd te maken? Voel je je na de maaltijd licht en energiek? Geniet je dagelijks van beweging? Van je lijf? Lees dan NIET verder.

 

Wil je meer weten over fabeltjes rond supplementen, hoe het komt dat je moe bent, ontstekingen hebt, moeilijk tot je daadkracht komt? Overgewicht of ondergewicht hebt? en nog veel meer?  Lees verder 

Lente-Challenge: Vorm geven aan een vitaliteit waar je van houdt Online begeleiding Voeding in de 4 dimensies

 

De winter is voorbij, de lente komt aarzelend op gang.

In mijn praktijk hoor ik nu dagelijks mensen die ook…moeilijk op gang komen, hun ideeën maar niet in actie kunnen omzetten, geen beslissingen kunnen nemen. De dynamiek ontbreekt… in de goesting of in het lichaam of allebei. Het hoofd is niet echt helder. Je wilt het wel anders, maar weet niet hoe of…wel ongeveer, maar je begint er niet aan.

 

Daar zijn redenen voor.

 

 

Wil je meer weten over fabeltjes rond supplementen, hoe het komt dat je moe bent, ontstekingen hebt, moeilijk tot je daadkracht komt? Overgewicht of ondergewicht hebt? en nog veel meer? 

 

Aanrader: Menopower - Martine Prenen

'Het doet me zo veel deugd dat dit boek een andere kijk geeft (eindelijk!) op onze krachtige overgang. Ik voel me soms (bijna) alleen in het helpen van vrouwen dieper te voelen in de menopauze, voorbij hoe het 'afgeschilderd wordt'. Vrouwen krijgen eerder de boodschap dat ze afgeschreven zijn, verwelken, verdrogen, etc. Niemand vertelt hen dat hun 'eitjes' een andere bestemming krijgen dan 'kindjes voortbrengen'. Het is nieuw voor hen dat als ze juist beter naar hun lichaam luisteren, en hun frequentie opnieuw fine tunen, een nog sterkere, nog meer precieze, nog meer heldere kracht vrijkomt dan voorheen. Hun seksuele frequentie is er nog steeds en eigenlijk zelfs intenser dan voorheen. Alleen vraagt dat ook 'afstemmen' op de juiste frequentie.

Martine Prenen schreef een vrolijk, positief, speels, inspirerend boek dat volgens mij IEDERE vrouw zichzelf moet gunnen.'

Kathleen Zwakhoven

Welkom Boezem-vriendinnen!

 

Borsten worden gezien.

Of ze nu groot zijn of klein, ze zijn ‘buffers’ tussen ons en de buitenwereld. Ze vangen blikken, woorden, aanrakingen. Soms fijn en soms onwelkom.

Borsten hebben een ‘geheugen’. Borsten moeten ‘pleasen’, voeden,… Iedere borst houdt haar eigen verhaal vast.

 

We zien en horen veel over borsten, maar zelden leren we hoé we ze kunnen verzorgen.

 

In de oude Taoïstische (oosterse) tradities is het verzorgen van je borsten, een dagelijkse (spirituele) praktijk. Je borsten zijn verweven met een heel innerlijk netwerk.

Het meest bekende daarvan, is de verbinding tussen borsten en baarmoeder. 

 

In deze workshop, gaan we onze borsten soigneren en hun interne wereld (her)ontdekken. Boeiend dus.

Je gaat je borsten voelen, alsof het de eerste keer is.

 

Deze workshop omhelst niet zo zeer veel gebabbel, maar vooral ondervinden.

We doen voorbereidende traditionele oefeningen en we leren specifieke zélfmassage technieken om de borsten te ontspannen, angsten los te laten, te voeden, te verzorgen.

Heerlyckeit van Elsmeren

Sessie door Kathleen Zwakhoven

website: www.kathleenzwakhoven.be

email: kathleen.zwakhoven@telenet.be

bottom of page