top of page

Gedurende een volle maand word je online begeleid door mezelf en een team specialisten van over de hele wereld.

Je begint met een milde zuiveringskuur om met name je PANCREAS te balanceren. Waarom? De pancreas zou je de ‘goddelijke creator’ kunnen noemen. Is de pancreas uit balans, dan heb je geen voeling meer met wie je bent en wat je eigenlijk wilt. Je geraakt uit balans. Je bent niet meer helder over je leven. Je emoties schommelen, je weet niet meer welke richting uit, je hebt momenten van passiviteit, je voelt je opgeblazen, en vooral: je voelt je niet fit en lekker in je vel. Na deze 5 dagen RESET van de pancreas volgen nog 4 weken begeleiding, waarin je de eerste 2 weken vooral veel leert over je eigen lichamelijke patronen, maar ook alles wat je moet weten over ‘fysieke’ voeding.

Je wordt grondig begeleid, zowel met informatie, als praktische recepten, filmpjes, vragen, interacties met ons.

De 3e en 4e week worden je voedingspatronen gekoppeld aan sociale, emotionele, mentale en spirituele patronen, je ambities, je levensopdracht. Deze kuur is zeer compleet, heel intensief, …maar ook heel leuk.Het is GEEN dieet, al is een bijkomend effect van ‘eten op maat’, dat je je ideale gewicht bereikt, of je nu te licht of te zwaar bent.

 

Deze ONLINE begeleiding is een concept van ons Team van LIVE WELL partners. We zijn een team van mensen met verschillende achtergronden, met als gemeenschappelijke missie: mensen GRONDIG verder helpen om voor eens en voor altijd een gezonde en fijne levenswijze te hebben. Er worden om de 2 maanden groepskuren georganiseerd. Die zijn leuk omdat je ook uitwisselt met andere mensen via een besloten internetpagina. Jullle kunnen er ervaringen delen, maar ook recepten. ALLE coaches zijn er aanwezig, zodat je vragen vrijwel onmiddellijk beantwoord worden.

Je kan ook kiezen voor een individuele coaching.

Lees er alles over  en schrijf je in voor de 2 maandelijkse nieuwsbrief op  http://kathleenzwakhoven.sexyfitnutritionchallenge.com

Je ontvangt een gratis ebook over de 5 belangrijkste fouten die gemaakt worden tegen voeding.

 

Hoe voed jij je in de 4 dimensies?

VOEDINGSADVIES

bottom of page