top of page
Sexy Fit online programma
Over

Holistic Nutrition Program

Voeding is niet zaligmakend in een proces om gezond te worden/blijven, maar het vormt wel een heel belangrijke basis voor een gebalanceerd leven. Voeding is ook veel meer dan het eten dat je in je mond stopt, het gaat over waar jij je dag in dag uit mee voedt op àlle dimensies. Met welke gedachten, gewoonten, emoties, bezieling, en dus ook voedingsmiddelen voed jij jezelf? 

Bij de behandelingen en coachings in mijn praktijk merkte ik dat voeding vaak iets zeer lastigs is om te veranderen. Het is verweven met dagelijkse gewoontes die je vaak al jarenlang meedraagt en daardoor is het meestal niet iets dat je op 1,2,3 kan veranderen. 

Het is ook een zeer uitgebreid onderwerp waar ontzettend veel over te vertellen valt en dat veel vragen oproept. Ik merkte dat de informatie over voeding die ik na afloop van een sessie met mijn cliënten deelde, dan ook vaak niet bleef hangen. Of, dat mensen het te lastig vonden om de nieuwe gewoonten in hun ééntje vol te houden. 

Daarom bied ik sinds een aantal jaren een online engelstalig programma aan van 33 dagen dat ik ontwikkelde samen met Carmen Marshall. In dit programma ga je stap voor stap en onder continue begeleiding aan de slag om jouw voedingsgewoontes aan te passen op een holistische manier. 

Portfolio
Kathleen Zwakhoven logo
sexy fit online programma - Kathleen Zwakhoven

Het programma

In dit programma van 5 weken (33 dagen) ontvang je een schat aan informatie en ondersteuning. Het is géén dieet, het is eerder inspirerend en motiverend dan beperkend. Je krijgt:

  • praktische informatie over voeding op de verschillende dimensies;

  • wekelijkse downloads

  • inspirerende filmpjes

  • opvolging door ervaren begeleiders

  • recepten en voorbeelden

  • toegang tot een besloten Facebook groep

Blijf op de hoogte van komende challenges

Dit online groepsprogramma gaat verschillende keren per jaar van start. 

 

Wil je graag op de hoogte gebracht worden van de komende online programma's? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via deze aparte website:

bottom of page